22103831198_0d8b438604_k

Спонзор

Со заедничка желба да промовираме повисок квалитет на живот, достапен за секого, со гордост можеме да кажеме дека Health, Fitness & Wellness Expo уште од својот почеток во 2015та е спонзориран од Sport Inn Center.

m

Четврто издание!

22 23ти септември 2018, Градски Парк Скопје – Терени Работнички

694243476-612x612

Народна!

За прв пат на HFW Expo – натпревар во улични игри: издание НАРОДНА!

streetworkout_247940269

Street Workout

За прв пат во Македонија – на HFW Expo – меѓународен турнир во Street Workout, во соработка со Champions House.

Motivation0%

Inspiration0%

Fun0%

HFW Expo претставува уникатен настан каков што нема кај нас а воедно и одлична можност за претставување и запознавање во опуштена атмосфера со клиентите. Фактот дека од самите почетоци учествуваме на саемот, говори за нашето високо мислење за вас. Продолжете и понатаму да поставувате високи стандарди и квалитетна содржина.

- PharmaNews.mk

Пофалба за целиот тим на Моментум како за присутноста и распореденоста на настанот така и за спремноста да помогнат во одредени непредвидени ситуации.

- Фитнес Центар Магнус

Сериозна,навремена и одлична атмосфера за соработка околу целиот настан особено за време на експото.Одлична комуникација со целиот тим на Моментум и се надеваме на соработка наредната година 🙂

- Play Fit Move

Ви благодариме за целата организација и ажурност со информации. Бевте целосно посветени за саемот да биде беспрекорен и така и беше. Ние сме многу задоволни. Настанот беше доста квалитетен и ние понесовме супер импресии. Наредната година се надеваме дека повторно ќе бидеме дел од изложувачите на HFW Expo.

- Макпрогрес