Health, Fitness & Wellness Expo како најголем интегриран Total Health настан својата премиера ја имаше во 2015 година.

На HFWE учествуваат изложувачи кои ги демонстрираа своите производи, опрема и услуги од безмалку сите здравствени, велнес и фитнес практики кои ги познаваме. А, сите заедно промовиравме повисок квалитет на живот.

m
39

Exhibitors

10

Performers

2

Stages

2600

Attendees

SPONSORED BY

Секогаш е добро кога ќе наидеш на истомисленици кои се трудат со своето работење да направат едно подобро и посреќно секојдевие.
Она што нè поврзува, е постојаното инсистирање за беспрекорно работење и квалитет без компромиси, како и искрената желба за здрав животен стил кој не прави посреќни.

Со заедничка желба да промовираме повисок квалитет на живот, достапен за секого, со гордост можеме да кажеме дека Health, Fitness & Wellness Expo 2015 беше спонзориран од Sport Inn Center.

Ptogramme

Exhibitors

Performers

Media Partners