На второто издание на HFW Expo учествуваа преку 40 изложувачи, од најразлични дејности, чија крајна цел е подобрување на здравјето кај луѓето, воведување и одржување на здравите навики и редовната физичка активност.Со тродневната збогатена и разноврсна програмата за посетителите и катчето за најмладите, HFW Expo 2016 понуди квалитетна содржина за сите генерации.

 

 

Секогаш во чекор со светските трендови и новитети, за прв пат во Македонија имавме прилика овозможена од Спорт Инн центарот, да видиме што е Slackline  ексклузивно на вториот Health, Fitness & Wellness Expo!

 

Настанот го отвори Карлос Мерајо Гарсија, кој е трократен првак на Шпанија во slackline и е рангиран во топ 10те во Светот.  На спектакуларното отварање, публиката исто така имаше можност да се дружи со Tauri Vahesaar, уште едно звучно име во slackline светот.

m
41

Exhibitors

15

Performers

1

Stages

2800

Attendees

SPONSORED BY

Кога идеите и визиите за подобро и поздраво општество, средина, луѓе, втора година по ред ќе се пресретнат, кога ќе се согласиме дека заслужуваме да имаме светски настани на уште по светска тема, тогаш може да сме горди што втора година по ред, на HFW Expo ’16  наши главни партнери повторно беа Sport Inn Center.

Programme

Grand Opening

На овогодинешното отворање на Health, Fitness & Wellness Expo на 23.09.2016 од 17:30ч ви го претставуваме Карлос Мерајо Гарсија!

DSC_8389Секогаш во чекор со светските трендови и новитети, за прв пат во Македонија ќе имаме прилика овозможена од Спорт Инн центарот, да видиме што е Slackline.

Настанот ќе го отвори Карлос Мерајо Гарсија, кој е трократен првак на Шпанија во slackline и е рангиран во топ 10те во Светот.

Повеќе за Карлос можете да прочитате во ексклузивното интевју во дневниот весник Нова Македонија.

Не го пропуштајте големото отворање на 23.09.2016 од 17:30 часот во Хотел Александар Палас, единствена можност во живо да се дружите со Карлос Мерајо Гарсија и да пробате Slackline!

На спектакуларното отварање, како изненадување публиката исто така имаше можност да се дружи со Tauri Vahesaar, уште едно звучно име во slackline светот.

DSC09777

Exhibitors

Kids Corner

Performers

Media Partners