About

Health, Fitness & Wellness Expo #4

22-23  СЕПТЕМВРИ

Терени Работнички, Градски Парк

Health, Fitness & Wellness Expo е најголемиот интегриран Total Health настан наменет да промовира здрав животен стил. Четврта година по ред, HFW Expo ги обединува безмалку сите здравствени, веленес и фитнес практики кои ги познаваме.

 

Пристапот и фокусот на HFW Expo е уникатен – поврзување на сите елементи на едно место за секој да може да го одбере она што најмногу му одговара!

m
8000

Посетители

4

Изданија

+170

Учесници