Дел од третото издание на HFW Expo беа над 40 врвни и најквалитетни изложувачи кои на своите штандови на посетителите им понудија разни дегустации, презентации, консултации и совети. А, кога станува збор за унапредување на здравиот животен стил, свој придонес дадоа и над 70 учесници во програмата на настанот. Она што особено го обележа трето издание на HFW Expo, беше промена на локацијата – на спортските терени “Работнички” во Градскиот парк, што претставуваше пријатно освежување и доближување на градењето здрави навики со природата.

m
39

Exhibitors

10

Performers

5

Stages

3600

Attendees

SPONSORED BY

Секогаш е добро кога ќе наидеш на истомисленици кои се трудат со своето работење да направат едно подобро и посреќно секојдевие.
Она што нè поврзува, е постојаното инсистирање за беспрекорно работење и квалитет без компромиси, како и искрената желба за здрав животен стил кој не прави посреќни.

Со заедничка желба да промовираме повисок квалитет на живот, достапен за секого, со гордост можеме да кажеме дека Health, Fitness & Wellness Expo 2017 беше спонзориран од Sport Inn Center.

Programme

Big Opening

Оваа година Sport Inn / Spinning Macedonia ни покажаа дека со 2 минути Spinning се добиваат 50 ml цеден сок!

      

Exhibitors

Health Center

Fitness Stage

Wellness Zone

Kids Corner

Media Partners