ПРОГРАМА

Сабота 22.09

 

11:00 Shinobi Taiso Team | Презентација на Шиноби Таисо – Јапонска Јога
11:30 Go Healthier | Дозволете природата да се грижи за вас, а не модерната прехрамбена индустрија!
12:00 Синерџи
12:30 Спорт Инн | Големо СЛЕКЛАЈН ШОУ!
13:00 Мечувалечки клуб Ескрим | Проверете зошто мечувањето е различен спорт од останатите
13:30 Fei Long Tai Chi | Презентација на древни кинески вештини
14:00 Taiyou e no Michi | Класични јапонски боречки вештини

 

15:30 Сергеј Ѓеоргиев | Ваќање кон традицијоналните јога техники
16:00 Империал Еу | Советување за здраво спиење
16:30 АРС Луцида |  Коучинг, енергија и квантна физика – Како до животот кој го посакувате?
17:00 Drvoshanski NUTRITION | Исхрана, метаболизам и превенција на хронични заболувања
17:30 Fame Fit | ABSolutely BOOTYlicious Dynamic Pilates
18:00 My Spa | Пауза за Масажа
18:30 Zumba by Kate

Недела 23.09

 

11:00 The Art of Living | Meet me on the #YogaMat
11:30 Тримекс  ДА за чисти витамини и суплементи-  Доброто здравје започнува со извонредни состојки

12:00 Др. Александар Митов | Лајфстајл медицина- Неизоставен дел од современата медицина!
12:30 Спорт Инн Let’s get physical
13:00 Виталиа | 25 Years Healthy Food for Healthy Generations
13:30 Гоем Груп | Придобивките од користење на магнезиум за надворешна апликација
14:00 Алебрас

 

15:30 Вечна Пролет|  Enternal Sounds of Wing Chun
16:00 Gfitness
16:30 Здрави навики | Здрави Навики и основите на избалансираната исхрана по холистичка методологија
17:00 FitLife | Let’s burn off the craziness together
17:30 Традиционална тајландска јога масажа | Нејзина примена во 21 век
18:00 FitOne | Zumba Fitness
18:30 Доделување награди

KIDS CORNER

Сабота, 22.09.2018

11:00 Бебе Готвач
12:00 Toothpop – здрави лижавчиња
13:00 Малац Генијалац
14:00 Едукативен центар Скампер
15:00 Bujinkan Macedonia – Ninja Kids
16:00 Колектив Ветерница
17:00 Никулец Едукација

 

Недела 23.09.2018

12:00 Champions House Macedonia
13:00 Toothpop – здрави лижавчиња
14:00 Play Wood Toys
15:00 Young Engeeners
16:00 Колектив Ветерница
17:00 Едукативен центар Скампер