фитнес Tag

Летните температури го достигнаа својот максимум (барем засега :|), па сосема е нормално тоа што вентилаторите ни станаа најдобри пријатели. Во текот на летото, сосема е нормално да не сакате да ја напуштите својата ладна соба, и да потфрлите во вашите тренинзи. Сепак, постојат начини...