#4

Ако не ве влече ниедна спортска дисциплина, а сте малку (читај: малку повеќе) носталгични за безгрижните детски денови во маало, имаме натпревар за вас! За прв пат на HFW Expo - натпревар во улични игри: издание НАРОДНА! На овој турнир можете да се пријавите самостојно...

22 & 23ти септември 2018, Градски Парк Скопје - Терени Работнички   Летото полека одминува, па ако си дозволивте да „се опуштите“ време е полека да им се вратиме на здравите навики и активности. Ако не знаете од каде да почнете ние ќе ви помогнеме – посетете...