Алек Дренко

29872289_10204224769817251_2496311292774672244_o

Алек Дренко

Алек Дренко е еден од основачите на Kinetics Fitness Studio и долгогодишен фитнес инструктор. Своите познавања во областа на здравото живеење, човековото тело и исхраната ги стекнува во 4 годишната авантура како персонален тренер.