Народна!

Народна!

Ако не ве влече ниедна спортска дисциплина, а сте малку (читај: малку повеќе) носталгични за безгрижните детски денови во маало, имаме натпревар за вас! За прв пат на HFW Expo – натпревар во улични игри: издание НАРОДНА! На овој турнир можете да се пријавите самостојно или со тим – соберете ги другарите од маало (колку би било супер тоа!?), средно/факултет, тимот од работа, или пак пријавете се индивидуално за гарантирано враќање во безгрижна забава и секако МНОГУ вредни награди.